The Greatest showman

Het was misschien niet het slimste om te doen. The greatest showman gaan kijken in het vliegtuig. Maar dat zeg ik nu, terwijl de tranen over mijn wangen biggelen en ik me heel alleen voel. En ook heel stoer. En sterk.

2 maanden zonder Joost, what was I thinking. Gister avond zijn we zo heerlijk samen in slaap gevallen. Hij op zijn rug, ik helemaal met mijn hoofd op zijn borst, armen om hem heen, benen om hem heen. Dichterbij kon niet. En huilen allebei. God wat is dat heftig, we vielen samen in slaap en ik heb heerlijk geslapen.

Om 7 uur ging de wekker en ik kon alleen maar denken aan hoe fijn en goed wij het samen hebben en wat er nu toch in Godesnaam gebeurd is dat we er voor hebben gekozen om 10 weken 9000 kilometer afstand te nemen. We lijken wel gek. Vanmorgen in de auto, op weg naar Schiphol, hebben we nog heerlijk samen gezongen, daar kan ik zo van genieten. (Zie vorige vlog) En toen het moment van afscheid nemen was aangekomen was het natuurlijk ook weer tranen met tuiten. Niet te doen. En toch deden we het en nu ik boven St Maarten vlieg voel ik de kracht en weet ik dat we dit gaan doen en dat het geweldig gaat worden.

Net als The greatest showman. Geloven in je dromen, je hart volgen en gaan waar je voor staat, dat heb ik eigenlijk altijd gedaan en heel soms komt meneertje Angst even om de hoek kijken, of meneertje Onzekerheid. En heel soms geloof ik hen dan heel even, maar dat duurt meestal niet lang. Tijdens het kijken van The greatest showman dacht ik zoveel aan Louisa en aan hoe graag zij met ons deze show in Breda in theater De Avenue wilde maken. Zij liet nooit los, als een pitbull beet ze zich vast, maar wel met heel veel liefde en passie en wat was het gaaf om onderdeel te mogen zijn van deze show en wat was het gaaf dat we “gewoon” uitverkocht waren. Voor mij één van de vele mooie afscheidskadootjes.

“Look out cause here I come and I’m marching on the beat I drum. I’m not scared to be seen this is who I’m meant to be. THIS IS ME.”

Ik sta te popelen van ongeduld om op St Maarten verder te gaan. Mensen blij maken, mezelf blij maken, liefde verspreiden en liefde ontvangen. Ik voel dat ik er enorm klaar voor ben.

9 thoughts on “The Greatest showman”

  1. Kan me er een voorstelling van maken hoe jullie je gevoelt moeten hebben………alleen door dit te lezen lopen de tranen over de wangen! Ik geloof in jullie! Zet m op! XXX

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s